Brugerne siger...


Vores hjemmeside har nu haft 1. års jubilæum og dermed har vi også fået en del venner; blandt medlemmerne derude. Mange har skrevet til os og givet os klap på skulderen for vores arbejde.

Vi håber at deres udtalelser herunder kan medvirke til at pille nogle fordommene ned og bidrage til at flere bliver medlem.Henrik fra Nykøbing F, skriver:
"...ELDORAMA.DK er en seriøs side med gode tilbud hvor man navigerer hurtigt og let rundt i de forskellige kategorier, hurtige svar hvis man har spørgsmål. Absolut en af de bedste sider på nettet hvis man vil gøre en god handel..."

Jette fra Løgstør, skriver:
"...Jeg synes det er en spændende side med mange muligheder. Man kan tjene en del penge, hvis man benytter tilbuddene. Selv hvis man ikke lige vil benytte tilbud, kan man besøge hjemmesider og få lidt for det..."

Knud fra Fjerritslev, skriver:
"...jeg synes det er et godt initiativ og man kan spare rigtig meget
ved at benytte Jeres tilbud..."

Anette fra Hinnerup skriver:
"...Jeg er glad for at ha fundet eldorama med gode tilbud så man ka tjene en klat når man handler ved forskellige sider...

Jonas fra Lolland, skriver:
"...ELDORAMA.dk sørger for at finde de mange spændende tilbud, og så gælder det bare om at vælge, det man har brug for. Nemmere kan det ikke værre..."

Flemming fra Hornslet, skriver:
"...jeg synes,at det,er en god side,og jeg tilmelder,mig ikke noget,før jeg har været,inde på eldorama først,og set om det ligger der..."


Peter fra Odense, skriver:
"...Eldorama er et frisk nyt pust i reklame og marketing. Siden indeholder mange gode tilbud og oven i købet med en god honorering! Bare fortsæt på denne måde!..."

Pia fra Lem St, skriver:
"...Kanongod side :-) Dejligt med gode tilbud og rabatter og lidt "gratis penge". Tak for en god side :-)

Eileen fra Årre, skriver:
"...Jeg syntes det er sjovt at bruge fordi man får en ekstra belønning når man tager i mod de gode tilbud, der er at finde inde på siden..."

Peter fra Esbjerg N, skriver:
"...Jeg synes, at ELDORAMA er et alle tiders og seriøst sted, hvor man kan optjene rabatter og bonuser ved både at kigge på hjemmesider og handle på dem. Kan varmt anbefales!..."

Søren fra Thisted, skriver:
"...Det er en god og bekvem måde at få gode og relevante tilbud..."

Tanja fra Rønne, skriver:
"...Eldorama.dk fungerer driftsmæssigt meget pålideligt. Der er rigtig mange gode tilbud så man skal lige vænne sig til at finde rundt. Men helhedsindtrykket er meget positivt..."

Karina fra Korsør, skriver:
"...Rigtig god side med mange muligheder. God måde at tjene penge på. man får set nye tilbud så bare forsæt som i gør:)..."

Karl-Jørgen fra Odense, skriver:
"...Jeg glæder mig over de 450kr, jeg har fået udbetalt indtil nu."


Vi takker for de mange pæne ord. :-)


Skulle du selv have lyst til at sende os ris eller ros er du altid velkommen. Jo flere af dine input vi kan få des bedre en service kan vi levere.

På gensyn
ELDORAMA.dk
Bliv medlem nu

 

Medlem på to minutter?
Nemt og 100% gratis


Ja tak!

LOG IND
 
Glemt din PIN kode?
SMS "eldorama PIN" til 1919

 

Her får du CashBack, bonus m.m.

 

 

{{extlinks}}